21 Ιουλ 2008

«Στη Νομαρχία Πειραιά - οι μούσες ταξιδεύουν καλοκαίρι»

Συναυλίες, αφιερώματα, εικαστικές εκθέσεις, θεατρικές παραστάσεις, με τη συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών περιλαμβάνει το φετινό, ιδιαίτερα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα της Νομαρχίας Πειραιά.

Το πολιτιστικό καλοκαίρι της Νομαρχίας Πειραιά περιλαμβάνει 33 συνολικά πολιτιστικά δρώμενα, τα περισσότερα από τα οποία θα λάβουν χώρα στα νησιά, εκεί όπου χτυπά η καρδιά του καλοκαιριού, στα οποία θα συμμετέχουν λαμπερά ονόματα της ελληνικής θεατρικής σκηνής και του ελληνικού πενταγράμμου.

Σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας επεσήμανε ότι «συνεπείς στην προσπάθεια προαγωγής του πολιτισμού συνεχίζουμε και φέτος τις εκδηλώσεις μας σε κάθε γωνιά της επικράτειάς μας, προσφέροντας μουσικά ακούσματα και θεατρικές παραστάσεις που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και αναγνωρισιμότητά τους» και πρόσθεσε «διοργανώνουμε ένα πληθωρικό πολιτιστικό πρόγραμμα που θα φτάσει από άκρη σε άκρη της Νομαρχίας για να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες, ιδιαίτερα στους νησιώτες μας που συχνά μένουν αποκομμένοι από τα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας. Στην Νομαρχία Πειραιά οι Μούσες ταξιδεύουν καλοκαίρι και μεταφέρουν το μήνυμα ότι ο πολιτισμός ανήκει σε όλους και μπορεί να φτάσει παντού».

Την Παρασκευή 18 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η Συναυλία Αφιέρωμα στο λαϊκό τραγούδι με τους Δημήτρη Κατοίκο και την Κωνσταντίνα στο Λιμάνι Μεθάνων.

Δείτε φωτογραφίες